[hjälp] Listan har bytt namn

Jens Hjalmarsson jens at se.linux.org
Sat Feb 17 12:58:03 CET 2007


Hej,

Den här listan har nu bytt namn till det nya namnet hjalp at lists.se.linux.org. Listan består av medlemmarna från de tidigare listorna selinux-nyborjare, selinux-php, selinux-sakerhet samt selinux-programmering och dess syfte är att man ska kunna ställa frågor om stort och smått här. Både nybörjaren och den avancerade användaren är välkommen med sina frågor.

Tyvärr har alla lösenord nollställts, så du måste begära ut ett nytt om du behöver det. Inte heller finns informationen om man önskar epost i "digest-format" kvar. Du som lyckats ställa in detta vet förmodligen hur du gör för att göra om det, annars får ni höra av er till undertecknad.

De gamla epostadresserna ska fungera ett tag till, men det är ändå bäst att skicka till rätt adress. Det är också bra att gå igenom spamfilter och sorteringsregler så mailen hamnar rätt.

Ni kan läsa om vilka epostlistor det finns på http://se.linux.org/kommunikation/epostlistor/index_html eller ändra inställningar på http://lists.se.linux.org/mailman/listinfo

--
Jens Hjalmarsson
Svenska Linuxföreningens driftgrupp 



More information about the hjalp mailing list